Knuffel van Papier ansichtkaarten set

5,00

Onze set Knuffel van Papier ansichtkaarten bevat drie schitterende kaarten, die juist nu ontzettend relevant zijn. Voor iedere set ansichtkaarten die verkocht wordt, doneren wij €1,- aan stichting Join Us, die de strijd tegen eenzaamheid onder jongeren aangaat. Het kopen en versturen van deze superleuke kaartjes is daarom een echte win-win! In de Knuffel van Papier ansichtkaarten set vind je een ik denk aan je ansichtkaart, deze is wit met een zwarte print. Een roestrode kaart met de tekst ‘een knuffel van papier en als laatst een zandkleurige kaart met de tekst ik mis je. Aan wie verstuur jij deze kaart?

Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze set van drie kaarten is wel héél bijzonder! Verras iemand in jouw omgeving met een kaart uit deze lieve set, want eerlijk is eerlijk, we kunnen allemaal wel een opkikker en wat positiviteit gebruiken toch? En daar blijft het niet bij! Voor iedere Knuffel van Papier Set die verkocht wordt, doneren wij namelijk €1,- aan Stichting Join Us. Deze stichting zet zich juist nú in voor eenzaamheid bij jongeren. Het kopen van en vooral ook het versturen van deze kaarten is dus echt een win-win. De Knuffel van Papier set is een kaartenset van 3  trendy ansichtkaarten. Eenmaal de ‘Ik denk aan je’ ansichtkaart in wit met zwarte print. Eenmaal de ‘Knuffel van Papier’ kaart in het roestrood en eenmaal de ‘Ik mis je’ ansichtkaart in een prachtige zandkleur.

Het formaat van deze kaarten is standaard A6, is 105 mm breed en 148 mm lang. De kaartjes zijn gemaakt van eenzijdig gestreken sulfaatkarton.

Schrijf deze kaartjes aan een familielid die je al lang niet hebt gezien, je beste vriendin die in het buitenland woont, je opa en/of oma die je nu helaas niet mag bezoeken of aan je collega die je inmiddels ook wel mist nu jullie zoveel thuis werken. Of misschien zelfs die vriend die het nu lastig heeft met zijn onderneming. Overal om ons heen zijn mensen waar we van houden die jouw kaartje goed kunnen gebruiken, en tenslotte missen we allemaal wel iemand! Laat de mensen in je omgeving weten dat je aan ze denkt, het is nu belangrijker als ooit! Aan wie ga jij deze kaarten versturen?

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer kaarten versturen? Neem dan nog eens een kijkje in ons assortiment en maak kennis met onze set van 5 ansichtkaarten. Zo kies je lekker voordelig 5 ansichtkaarten naar keuze.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knuffel van Papier ansichtkaarten set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *