Een beetje liefde! Dat is waar dit kaartje symbool voor staat. De reden dat deze ongeschreven is? Zodat jij hem kan schrijven en kan doorsturen naar iemand in je omgeving die wel wat van jouw liefde verdient. Zo verspreiden we samen de positiviteit en liefde die we nu allemaal wat extra kunnen gebruiken. Want let’s be honest, we missen allemaal wel iemand, we hebben allemaal wel iemand die we minder zien dan we willen en we kennen allemaal wel iemand waarvan we weten dat hij/zij het nu even taai heeft. En daarom maakte ik deze kaartjes, want het is nu belangrijker dan ooit om die personen waar jij van houdt te laten weten dat je aan ze denkt. Maar nu komt nog het leukste van deze set kaarten, voor iedere verkochte set doneer ik 1 euro aan stichting Join Us, die zich inzet voor jongen die last hebben van eenzaamheid. Een thema, relevanter dan ooit!

Om de gedachte achter dit project kracht bij te zetten heb ik 150 kaarten bij 150 (willekeurige) mensen, waaronder dus jij, in de brievenbus gegooid. Zodat in ieder geval 150 mensen de dag van 150 andere mensen een beetje beter kunnen maken.

Vind jij dit verhaal nou zo leuk? Of vind je de nieuwe kaarten leuk? Bestel dan nu voor €5,- een set van de Knuffel van Papier kaartjes of shop de andere kaarten uit het assortiment. Daar zou je mij in ieder geval al heel blij mee maken!

Heb je geen interesse in het kopen van kaartjes? Verstuur dan in ieder geval het kaartje wat bij jou in de brievenbus terecht is gekomen en geniet ervan. Wil je Goe Winkeltje in de gaten houden? Volg ons dan op Instagram en/of Facebook!